MAZARINER
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/6-3/e_028_532f59aa2a6b2296b1d44fea.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/6-3/e_029_532f59bb2a6b2267db4bd435.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/6-3/e_026_532f59ccddf2b3478505fa3b.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/6-3/e_027_532f59dee087c32dae55584d.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/6-3/e_030_532f59ebe087c37c0970f5dd.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/6-3/e_024_532f59f7e087c37a54373712.jpg)
MAZARINER 20st
3/4 dl socker
100 g rumsvarmt smör
1 ägg
2 1/2- 3 dl mjöl
Rör ihop till en deg
Låt vila en stund i kylen
Smörj formarna med flytande margarin
Dela degen i 20 bitar och rulla dom till bollar
Tryck ut degen i formarna
Gör fyllningen: 300 g riven mandelmassa
175 g rumsvarmt smör
1 riven kokt kall potatis
3 ägg
1 msk mjöl
Rör massan slät,
Det får inte finnas några klumpar
Fördela fyllningen i formarna
Grädda mazarinerna i 200 grader i ca 25 min
Kram//Erica
skriven
Jag byter mandelmassan mot kokkos eftersom jag är nöt och mandelallergiker Blir jättesaftigt det med