Tärnadjällen.

Vi tog en långweekend och åkte hem till min mamma i Norra Fjällnäs, Tärnaby.
Ingen riktig sommarvärme men vi åker ju inte dit för att sola! Men min man har iaf badat i en fjällsjö, isen hade gått för ca 3 veckor sen!
Att koka kaffe över öppen eld i en svart inbränd kaffepanna och vatten från en fjällbäck, godare kaffe får man leta efter!!
Igår lagade vi mat ute på murrikan, tur vi kunde vara på altan under tak! För det både regnade och åskade!
Kycklingwook!
  • 4 port
  • 2 kycklingfileer,skuren i kuber
  • 1 pkt äggnudlar, färdigkokta och klippt i småbitar
  • 1/2 påse wookgrönsaker , orginal
  • 1 burk uncle bens sweet & soure
  • Börja med att steka grönsakerna klart i smör.
  • Stek sen kycklingen.
  • Lägg i så mycke nudlar du vill ha.
  • Rör ihop och häll över burken med sweet & soure.
  • Låt allt bli varmt.
  • Serveras med ett gott bröd!
Surströmming blir det till middag idag...
...och hallonkaka till efterrätt.
(Samma recept som rabarberkakan,
fast här med frysta hallon)
kram//Erica

Kommentarer:

1 Birgitta sandberg:

skriven

Vilka underbara bilder ! ! Man blir så sugen både att äta å att prova dina recept. Du är super.

Svar: Tack Birgitta, va kul! Kram
Erica Hermansson

Kommentera här: