Citronfromage

 
Fromage finns ju att köpa på affären i ett paket som man vispar snabbt ihop med vatten eller mjölk.
Men så klart är ju den hemmagjorda flerdubbelt så gooood!
 
 
Citronfromage
4 port
 
4 gelatinblad
4 äggulor
100 g socker
1 stor citron
3 dl grädde
 
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.
Vispa äggulor och socker pösigt.
Pressa citronsaften och riv skalet i en kastrull, värm den och smält gelatinet i saften.
När gelatinet smält rörs det ner i äggsmeten.
Låt smeten svalna.
Vispa grädden och vänd ner den i den svala citron/äggblandningen.
Häll upp i portionsglas.
Ställ kallt att stelna.
 
 
Kram//Erica

Kommentarer:

1 coffeeandcupcake.blogg.se:

skriven

Ja det är verkligen skillnad på smak :) Fint att ha skalet som skål :)

Kommentera här: