Daimchokladpannacotta
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/image_557415fa2a6b22904f5740b3.jpg)
Fredagens efterrätt blev denna lilla goding, Daimchokladpannacotta!
Gjorde den pga att en av middagsgästernas favvogodis är just Daim.
Daimchokladpannacotta
6 port
5 dl grädde
200 g Daimmjölkchokladkaka
2 gelatinblad
Topping; 2 dubbel Daim
Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Värm grädden, hacka chokladkakan med Daimsmak och låt chokladen smälta i den varma grädden.
Rör hela tiden.
Rör ner gelatinbladen.
Rör tills allt smält ( Daimchokladen har lite kulor men det gör ju inget)
Häll upp i portionsglas.
Ställ i kylen, minst 3 timmar.
Hacka Daimen och garnera innan servering!
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/image_557415fdddf2b3405affdd32.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/image_557416012a6b229018d1a49c.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/image_557416052a6b2290734283b5.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/image_55741608ddf2b34027f68354.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/image_5574160ae087c31c4a600508.jpg)
Kram//Erica