Kyckling i julmustsås
KYCKLING I JULMUSTSÅS
4 port
4 kycklingfiléer
salt
smör att steka i
2 dl creme fraiche
2 dl julmust
1 hönsbuljongtärning
1 tsk malen ingefära
1 tsk rosmarin
1 tsk soja
potatis
morötter
rödlök
fetaost
olivolja
salt
rosmarin
Börja med att skala potatis, morötter.
Dela varje potatis i 6 delar, moroten gör du i smala bitar.
Koka potatisen och morötterna i saltat vatten i 5 min.
Lägg potatisen och morötterna på en ren kökshandduk att ånga torr.
Skala och dela en rödlök och lägg alla grönsaker i en bakplåtspappersklädd plåt.
Gnid in rotsakerna i olivolja, salta och strö över timjan.
Efter ca 15-20 min vänder du runt rotsakerna, och strör över fetaostkuber.
In i ugnen, 175-200 grader i ca 30-40 min.
Kram//Erica