Fläskfilégryta i Omnia ugn.
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/image_57ab70242a6b229c02a17bc6.jpg)
Fläskfilegryta.
4 port
1 fläskfile
1 pkt bacon
4-5 färska champinjoner
1 burk creme bonjure vitlök
1-2 dl grädde
1-1 1/2 msk kalvfond
salt o peppar
vitlök
Smörj Omniaformen el ugnsform.
Skiva file'n i 1/2 cm tjocka skivor och lägg i formen.
Salta och peppra.
Strimla bacon och finhacka champinjonerna Och stek i en stekpanna, strössla över köttet.
Klicka på vitlöksosten och smeta ut så det täcker köttet.
Ställ omniaugnen på plattan, el eler gasol ( vanlig ugn 175-200 grader) i ca 20 min.
Blanda grädde, riven vitlök och kalvfond Och häll i formen.
Grädda i 15 min till.
Servera ris till.
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/image_57ab6ff82a6b22665a212c0e.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/image_57ab700addf2b3763f9ddd6f.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/image_57ab701d9606ee7d34206ad9.jpg)
Kram//Erica