Kräftsill

 
Testar en ny variant på sill.
Smakade väldigt gott och ska serveras nu på midsommar!
 
 

Kräftsill

  • 1 förpackning 5 minuterssill, 420 g
  • 170 g kräftstjärtar i lag
  • 1 tsk dillfrön 
  • 1 dl majonnäs 
  • 1 msk crème fraiche 
  • 1 msk chilisås 
  • 1 msk hackad färsk dill 
  • 1 tsk konc hummerfond 
  • 1 tsk socker
  1. Låt sillen rinna av och skär i mindre bitar.
  2. Låt kräftstjärtarna rinna av och finhacka.
  3. Stöt dillfröna lätt i en mortel. Blanda dem med resten av ingredienserna och vänd ner de avrunna kräft och sillbitarna. Låt stå och dra i kylen en stund.
 
 
 
Kram//Erica