Gubbröra med äggstra glada ägg
Påsken är här och den spenderas hemma hos mamma i Tärnabyfjällen.
Klart man försöker fota med naturen som bakgrund !
Igår serverades Gubbröra med äggstra glada ägg.
Gubbröra
4-6 port
1/2 finhackad rödlök
1 burk ansjovisfilé (125g)
2 hårdkokta ägg
gräslök
dill
1/2-1 dl creme fraiche
2-3 msk majonäs
1/2 dl grovt riven västerbottenost
några varv med pepparkvarnen
Koka äggen ( koka några xtra till garneringen)låt svalna innan de hackas.
Rör ihop alla ingredienser.
Smaka av.
Servera.
Dom glada äggen är hårdkokta ägg som skalats.
Fötter och ben är utskurna av morot.
Kram//Erica
skriven
Glad Påsk
Du har de mest fantastiska recept, Erika!
Du få fotar så fint, så man blir så sugen på alla dina
härliga recept.
hälsningar Kerstin